Çorlu'da Asansörlü Evden Eve Nakliyat

Asansörlü taşımacılık hizmetlerinde firmamız teknolojik çalışmaları Ar-ge ekibi ile sürekli aktif olarak takip ederek müşterilerimize hızlı, güvenilir ve sorunsuz bir taşımacılığın garantisini sunmaktadır. Deneyimli eleman kadromuz ve son teknoloji asansörlü nakliye araçlarımız ile başta Çorlu olmak üzere tüm Türkiye geneline hizmet vermekteyiz.
 
Eşyalarınızın size ifade etmiş olduğu anlam ve önemin bilincinde olarak kusursuz hizmet anlayışımız ile sizlere hizmet vermeyi ilke edinmiş bir nakliye şirketidir. Beklentilerinizi aşacak, doğru, dürüst hizmeti Çorluİrfan Nakliyat ile alabileceğiz en iyi taşımacılık şirketiyiz. Uluslar arası kaliteli standart yetki belgelerimiz ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından almış olduğumuz nakliyat yetki belgeleri ile sizlere sorunsuz asansörlü taşımacılık hizmeti vermekteyiz. Asansörlü sistemini en iyi bilen eleman kadromuz ile sizlere hizmet vermekteyiz. Bünyemizde çalışan tüm elamanlarımız maaşlı sigortalı elemanlarımızdır. 
 
Asansörlü taşımacılık hizmeti almadan önce ücretsiz olarak evinize gelen eksper eşyalarınızı inceler. Yapılan inceleme ile eşyalarınıza hangi türden ambalaj malzemelerinin kullanılacağı, kaç personel eviniz içinde görev alacağı, eşyalarınızı taşıyacak asansör tipinin belirlenmesi, evinizin önüne getireceğimiz asansörün kurulum pozisyon açılarını belirler. Yapılan tespitin amacı asansörlü taşınma günü hiçbir aksiliğin oluşmaması bakımından yapılmaktadır. Müşterimiz ile anlaşma yapıldıktan sonra taşınma günü belirlenir ve asansörlü taşıma araçlarımız belirtmiş olduğunuz tarihte evinizin önünde yer alır.
 
İlk olarak ev içinde tüm mobilya aksamlı olan eşyalar demonte yapılır. Demonte yapılan eşyalarınız paketleyici elemanlarımız tarafından tek tek paketlenir ve asansör sistemine eşyalarınıza yerleştirilerek aşağıya indirilir ve araç içerisinde deneyimli personellerimiz tarafından istiflenmesi yapılır. Tüm kırılacak eşyalar, elektronik eşyalar ve oturma grubu eşyalarınız özenle paketlenip ambalajı yapıldıktan sonra asansör ile eşyalarınız bina dışına çıkarılır ve tüm eşyalar aracımıza yüklenir.
15 Kata kadar çıkabilen hidrolik ve otomatik asansörlerimiz ile sizlere hizmet vermekten onur duymaktayız. Hızlı, güvenilir ve kaliteli asansörlü evden eve nakliyat hizmeti almaya karar verdiğinizde firmamızı arayabilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.